AIDA kommer i 2022 – køb nu og få rabat

Efter en flot anmeldt Rigoletto kan vi løfte sløret for næste års opera, Verdis eventyrlige AIDA. Køb billet nu – så får du 10% rabat og frit valg mellem de bedste pladser.

Med det gamle Egypten som bagtæppe er AIDA en tidløs historie om krig, kærlighed og forræderi. Historien er en rutsjebane af følelser fortalt gennem Verdis smukke og udtryksfulde musik.

Aida er en etiopisk prinsesse, som holdes fanget i Egypten, forelsket i general Radamés. Følelserne er gengældte, men da Radamés udvælges til at føre krig mod Etiopien, konfronteres de to elskende med det svære valg mellem kærligheden til hinanden og loyaliteten overfor deres lande.

10 % Early-bird-rabat – og frit valg af pladser

Traditionen tro sælges billetter med early-bird-rabat på 10% rabat af den oprindelige billetpris. Da de bedste pladser ofte sælges hurtigt, kan vi kun opfordre til at købe billetter i så god tid som muligt.

Køb billet til AIDA via Ticketmaster.

Det fulde cast offentliggøres til foråret

Castet, der skal bringe den smukke opera til live i Opera Hedeland, offentliggøres til foråret. En helt central karakter kan vi dog afsløre med det samme. Partiet som Aida vil blive fremført af sopranen Yana Kleyn, som tidligere gæster vil huske for sin fremragende præstation i Carmen i 2019 hvor hun sang partiet som Michaëla.

Vi glæder os til en ny premiere

Opera Hedeland ser frem til at give publikum og anmeldere mulighed for at opleve Verdis AIDA den 5. 12. og 13. august 2022.

Køb billet til AIDA via Ticketmaster.