Billetter er dækket mod eventuel aflysning

Opera Hedeland regner med at gennemføre alle forestillinger til august. Billetter kan dog refunderes, hvis det bliver nødvendigt at aflyse på grund af corona-epidemien.

Conora-epidemien har ramt mange musik- og teaterinstitutioner hårdt. I det lys bringer vi her nogle informationer om vores overvejelser og beslutninger i lyset af den særlige situation.

For det første er det vigtigt at sige, at vi for nuværende kører, som om der er grønt lyst. Vi arbejder ud fra, at faren er drevet over til august og tillader os på den baggrund at glæde os til en flot premiere på Rigoletto.

Den svenske baryton, Fredrik Zetterström optræder som Rigoletto i Opera Hedelands opførelse til august. Foto: Mikal Schlosser.

Billetkøbere vil ikke lide tab ved eventuel aflysning

Beslutningen er truffet på baggrund af en gennemgang af forskellige scenarier for epidemiens udvikling. Herunder er kontrakterne og reglerne for aflysning ved såkaldt force majeure blevet nærlæst.

Hvis det går så galt, at vi må aflyse på grund af corona-epidemien og myndighedernes påbud, vil det være muligt at refundere billetterne til alle. Dog uden Ticketmasters gebyr på tyve kroner.

Cast offentliggøres som planlagt

Alle kunstnere til årets forestilling er hyret ind, og ultimo marts offentliggøres det som planlagt, hvem der optræder, når Verdi-operaen Rigoletto har premiere til august.

Offentliggørelsen af castet plejer at sætte ekstra gang i salget. Det håber vi gentager sig i år, selvom vi naturligvis forstår, hvis nogen har forbehold overfor langtidsplanlægning. Vi kan under alle omstændigheder fastslå, at der ikke er grund til økonomiske forbehold.

Læs mere om Rigoletto