Internationale talenter til Opera Hedeland

Instruktør, dirigent og sangere er på plads til årets forestilling i Opera Hedeland. Når amfiteatret til august opfører Puccinis La Bohème, bliver det med prisvindende norske Hamida Kristoffersen og internationalt efterspurgte Adam Frandsen i hovedrollerne.

Nyheder og gengangere
Mens det for Hamida Kristoffersen i skikkelse af karakteren Mimí er første besøg i Opera Hedeland, vil stampublikummet genkende Adam Frandsens smukke og kraftfulde tenor-røst fra de to foregående år. Og i år får vi ham altså at se og høre i et af operaernes allerbedst kendte partier, nemlig som Mimís elsker Rodolfo.

Svensk talent i instruktørstolen
Instruktøren bag årets opsætning er Lars Rudolfsson. Den anerkendte svenske instruktør har slået sine folder i Opera Hedeland hele tre gange før. Han stod således bag Bizet´s Carmen i 2007, Mozart´s Tryllefløjten i 2009 og den Reumert-nominerede Don Giovanni, ligeledes af Mozart, i 2012.

Rudolfsson planlægger i øvrigt at opføre La Bohème på et tykt tæppe af ægte sne

Et stærkt hold
I de øvrige roller kan publikum se frem til Den unge danske baryton, Jakob Vad i rollen som Schaunard, den norske baryton, Aleksander Nohr som Marcello og den svenske basbaryton Andreas Franzén som Colline. Hertil kommer den unge svenske sopran Elisabeth Meyer som Musetta og den danske baryton Jakob Bloch Jespersen i de to partier som Benoit og Alcindor.

Mange har købt billet allerede
Når operachef Claus Lynge og holdet bag Opera Hedeland nu arbejder videre frem mod premieren i august, er det med et historisk højt forsalg i ryggen.

”Det er nogle helt forrygende sangere, vi skal opleve. Og Lars Rudolfsson sætter en scene, som gør, at det selv for de mest garvede sangere bliver noget helt specielt. Det vil publikum kunne mærke. Men jeg tror også, at mange glæder sig alene på grund af titlen, for indtil nu er forsalget gået over al forventning”, siger Claus Lynge, som har stået bag operaen siden 2003.

 

Følg med på Facebook, hvis du vil have nyheder løbende.