fbpx

Rekordstort forsalg til Carmen i Opera Hedeland

Efter en succesrig sæson er der sat ny rekord. Augustsalget af billetter til næste års forestilling er højere end de sidste 10 år.

Det var ikke kun anmelderne, der var begejstrede og dryssede både fem- og seksstjernede anmeldelser over Opera Hedeland i år. Efter at have evalueret publikums oplevelse kan amfiteatret konstatere, at også de gik begejstrede fra operaen i Hedeland Naturpark.

Loyalt publikum
”Vi er heldige at have et loyalt og trofast publikum. Hele 95 procent har svaret i vores evaluering, at de overvejer at indløse billet igen næste år. Mange skriver i det hele taget meget positivt om både musikken og oplevelsen,” siger Opera Hedelands direktør, Claus Lynge.

Amfiteatret i Hedeland Naturpark har i år oplevet et historisk højt forsalg. På billedet ses Andrea Pellegrini, som skal synge hovedpartiet som Carmen i Opera Hedeland i 2019. Foto: Ulrik Jantzen.

Rekordstort forsalg til Carmen
Tilsyneladende har mange valgt at gøre alvor af overvejelsen om at komme igen, for salget af billetter til Opera Hedelands opførelse af Carmen i 2019 har sat ny rekord. Forslaget i august er således det højeste i 10 år og ligger 50 procent højere end sidste år og 30 procent højere, end forrige år, hvor titlen ellers var den hyperpopulære La Bohème.

Gode oplevelser med opera, mad og natur
”Det store forsalg skyldes flere ting. Mange køber igen straks, fordi de har haft en god helhedsoplevelse med både opera, natur og god mad. At anmelderne taler pænt om forestillingen spiller også ind”, lyder det fra Claus Lynge. Desuden betyder det meget for salget, at Carmen er en kendt og elsket opera. Ifølge Opera Hedelands direktør er salget dog alligevel bemærkelsesværdigt højt i år.

En kendt og elsket titel i 2019
”Carmen er en meget kendt titel i operagenren. Historien er eksotisk, skøn og dramatisk og byder på noget af det mest fantastiske musik i operahistorien. Det sætter ekstra gang i salget, når vi har sådan en titel på programmet. Men at den sælger så meget bedre end La Bohème er alligevel en overraskelse,” siger Claus Lynge.

At publikum får fornøjelsen af den skønne mezzosopran Andrea Pellegrini i rollen som Carmen, er offentliggjort lidt for vanligt, da hun optræder på pressematerialet fra til forestillingen. Resten af castet offentliggøres dog først i foråret 2019.

Nye rabatter på vej
Salget af billetter fortsætter helt frem til forestillingerne i august 2019. Opera Hedeland oplyser, at de også denne gang yder særlige rabatter til unge under 40, og at de i september desuden forventer at indgå en særlig rabataftale med Ældresagen.

Husk, at der er billetter at finde på Ticketmaster

Få nyt om Opera Hedeland

Tak, du er der næsten. Klik på linket i bekræftelsesmailen i din indbakke for at afslutte tilmeldingen.