Opera Hedeland opfører ”Mini-Carmen” gratis for skoleelever tirsdag den 13. august 2019 kl. 11-12 OBS: UDSOLGT!!!

Skolebørn i Opera Hedelands samarbejdskommuner inviteres til en tilpasset udgave af Carmen – én af verdens største operaer. Tilbuddet giver børn og unge en fantastisk mulighed for at opleve opera som vedkommende og spændende.

”Mini-Carmen” er designet specielt til femte klassetrin og opefter. Udgaven varer kun 50 minutter, men bevarer kernen i fortællingen og de fire hovedkarakterer: Carmen, Don José, Escamillo og Michaëla.

Orkestret og koret stemmer i og tilføjer masser af musikalske nuancer til oplevelsen, hvor musikken møder den skønne natur som Hedelands amfiteater er placeret midt i.

>> Se også: Operaordbog til operajomfruer

>> Hent gratis billetter her

Original scenografi

Den flotte scenografi og kostumerne fra Carmen in extenso vil også danne de visuelle rammer om ”Mini-Carmen”. Det vil give børnene en fornemmelse af en stor og professionel produktion.

Sangenes tekster vil fremgå af skærme oversat til dansk, hvilket gør det lettere at følge med i handlingen.

Med de spanske temperamenter, den franske libretto og det (forhåbentligt) lune danske sommervejr kan oplevelsen medvirke til en glidende overgang fra sommerferien til skolestarten.

Hent plakat til Carmen for skoler

Opera Hedeland opfører en tilpasset udgave af Carmen til skolebørn i Roskilde, Høje Taastrup og Greve Kommune. Klik på billedet og hent plakaten i fuld størrelse.

Inspiration til undervisning ligger klar

Der er produceret inspirationsmateriale, som kan anvendes i undervisningen før og efter forestillingen. Opgaverne kan tilpasses de enkelte klassers behov. I materialet findes både lytteøvelser, oplæg til diskussion af ’kærlighed’ samt behandling af forskellige tekstforlæg til Carmen.

Gratis adgang til skoleelever

Der er gratis adgang til forestillingen for skoleelever og ledsagende lærere i Roskilde, Greve og Høje Taastrup Kommuner.

Book jeres gratis billetter her!

Hent materiale og invitation

Find venligst invitation til forestillingen samt inspirationsmateriale til undervisningen i PDF-filerne nedenfor.