Lars Fosser: “Pigen fra Vesten” er en ægte spaghettiwestern

Howdy! Lars Fosser tager dig med ind i fortællingen af den store spaghettiwestern “Pigen fra Vesten” som er skrevet af operamesteren Puccini.

Operaen blev bestilt af og opført for første gang i 1910 på The Metropolitan Opera i New York, hvor publikum eftersigende var så begejstrede, at Puccini blev kaldt frem af publikum intet mindre end 55 gange.

Puccini selv kaldte den for sin “bedste opera nogensinde”.

Fosser, der har optrådt flere gange i Opera Hedeland, synger sheriffen Jack Rances arie, når det vilde vesten i sommeren 2024 rykker ind i Danmarks største amfiteater under åben himmel. Her vil han kæmpe om den stærke kvinde Minnies gunst.

Minnie synges af den ukrainske sopran Ksenia Bakhritdinova, der rejser fra Kiev i Ukraine til Danmark for at optræde i denne forestilling. Den danske tenor Peter Lodahl giver sheriffen kamp til stregen om Minnies gunst, når han synger partiet som landevejsrøveren Ramerrez.

Den amerikanske westernby kommer til at vrimle med beboere gennem sommerens forestilling. Derfor bliver de tre hovedkarakterers drama suppleret af intet mindre end 15 andre partier, der hver især skildrer livet i guldgravermiljøets hårde hverdag.

FORESTILLINGSDATOER FOR ”PIGEN FRA VESTEN” 2024:
Fredag den 9. august klokken 20.00
Fredag den 16. august klokken 20.00
Lørdag den 17. august klokken 20.00

OM OPERA HEDELAND: 
Adresse: Tranemosevej 8, Hedehusene. Tæt på Roskilde og Høje Taastrup.
Oplevelsen: Opera Hedeland er Danmarks største amfiteater beliggende midt i en smuk natur. Derfor har man som publikum både en flot udsigt over scenen og den bagvedliggende sø og landskab.
Komfort: Selvom vi er ude i naturen, har vi behagelige stole til alle publikummer. Medbring gerne et tæppe og tøj efter vejret.
Mad og drikke: Man kan forudbestille picnickurve og tilkøbe vin, vand og kaffe på aftenen. Det er også muligt at medbringe egne lækkerier hjemmefra.
Pris: Fra 305 kroner og fra 157 kroner for unge under 26 år. (Excl. Ticketmastergebyr)

LÆS MERE: SE DET VIDUNDERLIGE CAST TIL “PIGEN FRA VESTEN”

LÆS MERE: SE ÅRETS MENU OG BESTIL LÆKRE PICNICKURVE HER

LÆS MERE: KØR MED OPERABUS TIL OPERA HEDELAND HER

ARVE Error: Syntax error URL: https://www.youtube.com/watch?v=SybdNEYqtnA
Syntax error URL: https://www.youtube.com/watch?v=RXUGP02xPnc