Se anmeldelserne af publikumsuccessen Carmen

“Andrea Pellegrinis mezzosopran er som skabt til at synge Carmen. I alle fire akter er hun helt overbevisende, hvad enten hun synger blidt eller råt.”

Anmelderkorpset mødte talstærkt op til den udsolgte premiere på Carmen, og begejstringen for solisterne var stor. Allerflest roser er der til Andrea Pellegrini for fremførelsen af titelpartiet. Citatet i overskriften stammer fra Operamagasinet Ascolta.

Opsætningen beskrives hovedsageligt som “veloplagt”, “overbevisende” og “underholdende”, mens den fine helhedsoplevelse også fremhæves af flere. Enkelte påpeger, at opsætningen er en anelse dæmpet sammenlignet med tidligere år, hvor der bl.a. har været levende heste, ægte sne og sågar en helikopter skrevet ind.

Udpluk fra anmeldelserne

“Opera Hedeland har atter begået en veloplagt operaforestilling, hvor hovedrollerne er overordentlig velbesatte. Der synges, så det er en fryd, og det dramatiske fungerer godt.”

– Operamagasinet Ascolta

 

“… glem ikke den charmerende stemning i Opera Hedeland, der fortsat er en overset perle. Der er smukt derude i det amphiteatralske landskab med magelige stole og en hær af flinke, frivillige”

– Kulturkupeen

 

Picnic i Opera Hedeland
Flere anmeldere fremhæver, at Opera Hedeland ikke blot er god opera. Det er også picnic, hygge og god stemning. PR-foto.

 

“Opera Hedeland viser endnu engang at de kan balancere folkelig hygge og god opera i en fremragende fællesskabs-oplevelse.”

– iScene

 

“Det store og flotte cast bliver bakket op af et pragtfuldt spillende Opera Hedeland Festivalorkester.”

– Sceneblog

 

“[Andrea Pellegrini] overgør derfor ingenting, men spiller bare – og det fungerer bedre end mange andre Carmen’er, man har set, der har gjort teatralske krumspring på scenen for at virke fatale og uimodståelige.”

– Politiken

 

“Yana Kleins gestaltning af Michaëla må siges at være premiereaftenens højdepunkt: En klar sopran med en næsten utrolig glans, en værdig ro og et følelsesladet spil.”

– Skånska Dagbladet

 

“… det var så afgjort Andrea Pellegrinis aften. Dejligt at overvære en dansk sangers fuldstændig overbevisende bud på Carmen.”

– Dagbladet Roskilde

 

“Tag familie og venner med under armen og nyd en medbragt eller købt picnickurv inden forestillingen og gear op til en herlig opera i skønne omgivelser.”

– Ungt Teaterblod