fbpx

Tiltag mod smitte i Opera Hedeland

Opera Hedeland står klar med en høj grad af sikring mod Corona-smitte.

For at undgå smittefare indføres bl.a. mere plads mellem grupper, og trafikken til og fra pladserne bliver i videst muligt omfang dirigeret for at holde afstand. Der er krav om gyldigt coronapas for at få adgang til pladsen.

Tiltag mod smitte inkluderer bl.a. følgende:

  • Reduceret antal pladser giver større afstand mellem selskaber
  • Styring af logistik for opfyldning og tømning af teatret
  • Optimerede hygiejnetiltag i serviceområdet
  • Flere kø-linjer ved salgssteder
  • Lægevagt på stedet fra 17 og til alle har forladt stedet (dette har vi altid haft)
  • Generelt mindre smitterisiko ved siddende udendørs arrangementer

Køb billetter til Rigoletto

Studie: Ringe smitterisiko ved udendørs arrangementer

Et studie fra British Medical Journal indikerer, at smitterisikoen ved udendørs arrangementer i stil med Opera Hedeland er i den helt lave ende.

Se mere om studiet her

Billetsalget til Opera Hedeland er genåbnet. I følge operachef, Claus Lynge, her fotograferet før premieren på Lucia di Lammermoor i 2018, sker det med en række sikkerhedsforanstaltninger mod smitte. Foto: Mikal Schlosser.

Få har returneret deres billetter

Før coronaudbruddet havde billetsalget slået flere rekorder, og alt tydede på en strålende sæson. Det ser dog ud til, at forventningen om en stor oplevelse i 2021 lever i bedste velgående blandt publikum.

”Forsvindende få har benyttet sig af vores tilbud om at få pengene for billetten retur. Stort set alle har holdt fast i deres pladser, som gælder til en tilsvarende forestilling i 2021. På den måde ser det ud til, at gæsterne deler vores optimisme i forhold til at fortsætte festen til sommer”, siger Claus Lynge.

Læs mere om flytningen af Rigoletto her

Stadig gode pladser til salg

Selvom der var fart på billetsalget før nedlukningen og er kommet det igen, er der fortsat ledige pladser. Dermed er det, trods stor efterspørgsel, stadig muligt at få en god plads, uanset, hvilken dag, man vælger.

”Det begynder at tynde ud i de ledige pladser tættest på scenen, men der er stadig masser af gode pladser til alle tre spilledage”, siger Claus Lynge.

 

Opera Hedelands trofaste publikum vil ikke risikere at gå glip af den årlige opera under åben himmel. Meget få valgte at returnere billetterne, da forestillingen blev flyttet til 2021. På billedet ses Lina Johnson under prøverne til Lucia di Lammermoor i 2018. Foto: Pressefoto

Køb billetter til Rigoletto

Få nyt om Opera Hedeland

Tak, du er der næsten. Klik på linket i bekræftelsesmailen i din indbakke for at afslutte tilmeldingen.