fbpx

Årets forestilling i Opera Hedeland 2024: Puccinis ”Pigen fra Vesten”

Publikumsoplevelsen lige omkring tusmørke i Opera Hedelands smukke omgivelser. Ved “Aida” i 2022.

Oplev operaen, som Puccini selv mente var hans bedste opera nogensinde, når Opera Hedeland opfører ”Pigen fra Vesten” i 2024.

Med Puccinis ”Pigen fra Vesten” rykker guldgravermiljøet fra det barske liv omkring saloonen i det vestlige USA ind i grusgravens storslåede amfiteater i Opera Hedeland tæt på Roskilde, hvor vi i mere end 20 år har opført anmelderroste operaer under åben himmel. Vores gæster er både rutinerede operaelskere og dem, som oplever opera for første gang.

KØB BILLETTER HER

OM “PIGEN FRA VESTEN”
I det vilde vesten huserer den stærke kvinde Minnie, der er en kvinde med ben i næsen og hjerte for tilværelsens sande værdier, når hun skal handle i en mandsdomineret verden. Ægte kærlighed udgør omdrejningspunktet for fortællingen, da den gæve Minnie må kæmpe for kærligheden efter sin forelskelse i en efterlyst bandit.

”Pigen fra Vesten” er skrevet af operamesteren Puccini, og blev både bestilt af og opført for første gang i 1910 på The Metropolitan Opera i New York. Her var publikum eftersigende så begejstrede for opførslen, at Puccini blev kaldt frem af publikum intet mindre end 55 gange.

Operaen er moderne i sit stof og figurtegning, og den har et både krævende, stort og meget smukt korparti. Partituret er farverigt og skrevet til et meget stort orkester, hvilket Opera Hedelands festivalorkester ser meget frem til at opføre, når den helt særlige lyd som beskriver det vilde vesten skal flyde gennem augusthimlen i Opera Hedeland.

KØB BILLETTER HER

FORESTILLINGSDATOER FOR ”PIGEN FRA VESTEN” 2024:
Fredag den 9. august klokken 20.00
Fredag den 16. august klokken 20.00
Lørdag den 17. august klokken 20.00

OM OPERA HEDELAND: 
Adresse: Tranemosevej 8, Hedehusene. Tæt på Roskilde og Høje Taastrup.
Oplevelsen: Opera Hedeland er Danmarks største amfiteater beliggende midt i en smuk natur. Derfor har man som publikum både en flot udsigt over scenen og den bagvedliggende sø og landskab.
Komfort: Selvom vi er ude i naturen, har vi behagelige stole til alle publikummer. Medbring gerne et tæppe og tøj efter vejret.
Mad og drikke: Man kan forudbestille picnickurve og tilkøbe vin, vand og kaffe på aftenen. Det er også muligt at medbringe egne lækkerier hjemmefra.
Pris: Fra 305 kroner og fra 157 kroner for unge under 26 år. (Excl. Ticketmastergebyr)

LÆS MERE: SE DET VIDUNDERLIGE CAST TIL “PIGEN FRA VESTEN”

LÆS MERE: SE ÅRETS MENU OG BESTIL LÆKRE PICNICKURVE HER

LÆS MERE: KØR MED OPERABUS TIL OPERA HEDELAND HER

ARVE Error: Syntax error URL: https://www.youtube.com/watch?v=RXUGP02xPnc

Få nyt om Opera Hedeland

Tak, du er der næsten. Klik på linket i bekræftelsesmailen i din indbakke for at afslutte tilmeldingen.