Jonathan Keiding

Jonathan Keiding studerer ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Han har sunget i en række operaforestillinger, blandt andet Leoncavallos mesterværk Pagliacci og Korona Vaskeriet på det turnerende Søholm Opera samt åbningskoncerten Viva Verismo! med Tivoli Copenhagen Phil på Copenhagen Opera Festival 2021.

Jonathan Keiding er en del af Operettekompagniet Polyhymnia, hvor han senest har medvirket som hertug Guido i Strauss’ operette En Nat i Venedig på Hofteatret.

Hvad ser du frem til ved at optræde som bud i Aida til sommer?

”Jeg ser frem til at arbejde tæt sammen med en masse dygtige kolleger om at frembringe det storslåede kunstneriske produkt, som en operaforestilling er. Som studerende, og især i en tid med en pandemi, kan man godt komme til at glemme, at opera er en kooperativ kunst, der i sidste ende handler om meget mere end at stå i øvelokalet og perfektionere sin egen præstation.”

”En operaforestilling – i særdeleshed en så stor én af slagsen som Aida – kommer til live i samspillet mellem alle mulige forskellige aktører, der udfylder hver deres bestemte, vigtige rolle både på og bag scenen, og jeg glæder mig meget til at være en del af dette store maskineri og at mærke den magi, der opstår når mange kreative sjæle slutter sig sammen om noget større.”