Operaforestilling i 2022: AIDA

Giuseppe Verdis operaforestilling AIDA om den slavegjorte etiopiske prinsesse, der forelsker sig i den egyptiske hærfører Radamés. Oplev den under åben himmel den 5. 12. og 13. august 2021.

KØB BILLETTER

Med det gamle Egypten som bagtæppe er AIDA en tidløs historie om krig, kærlighed og forræderi. Historien er en rutsjebane af følelser fortalt gennem Verdis smukke og udtryksfulde musik.

Aida er en etiopisk prinsesse, som holdes fanget i Egypten, forelsket i general Radamés. Følelserne er gengældte, men da Radamés udvælges til at føre krig mod Etiopien, konfronteres de to elskende med det svære valg mellem kærligheden til hinanden og loyaliteten overfor deres lande.

Mere info om både historie, cast og kunsterisk team følger.

Billetter til AIDA i Opera Hedeland

Hvordan operaforestillingen udspiller sig under åben himmel i Opera Hedeland kan opleves ved selvsyn den 5., 12 og 13. august. Billetter købes via Ticketmaster. Læs mere om placering, rabatter mv. nedenfor.

BILLETTER

Billetter til Opera Hedelands tre årlige forestillinger købes via Ticketmaster. Det er muligt at vælge præcis, hvor I vil sidde. Operaen er i fire akter med en samlet spilletid på ca. 3 timer, inklusive 25 minutters pause. Koncertstart er kl. 20.00.

Køb nu hos Ticketmaster med 10% rabat!

Der er tre priskategorier (angivne priser er inkl. Ticketmasters gebyr, men ikke fratrukket 10% early bird-rabat)

A: kr. 610,-
B: kr. 510,-
C: kr. 320,-

Pris for picnic-boks (købes samme sted som billetter):

Kr. 215,-

Køb billet nu hos Ticketmaster!

Ungdomsrabat

Unge under 25 år kan købe billet til halv pris.

Køb med rabat hos Ticketmaster

Grupperabat

Ved samlet køb af mindst 10 billetter gives 10% rabat.

Gruppebilletter købes per telefon eller på fysiske salgssteder.

Der kan købes billetter gennem Ticketmaster på tre måder:

Hvis du oplever problemer på Ticketmasters hjemmeside kan du få telefonisk hjælp via ovenstående nummer. Bemærk dog, at der kan være en vis ventetid.

Teatret er delt op i tre sektioner (I, II og III). De tre billetkategorier er markeret med hver sin farve i salsplanen nedenfor.

Nummereringen af pladserne er fortløbende med uret. Der er 17 rækker med række 1 tættest scenen. Kørestolsikonet på række 17 i sektion I markerer området for kørestolsbrugere.

Alle pladser er gode

Udsynet fungerer særdeles godt fra samtlige pladser i amfiteatret. Himmel, landskab, sø, scene, orkester og tekstanlæg når hele vejen rundt. Det samme gælder lyden. Vi har lavet akustiske modeller, der definerer lyddækningen, og konklusionen er, at lydkvaliteten er stort set ens i hele teatret.

Alle arrangementer er desuden udviklet med tanke på at fungere og kommunikere i en 180 graders vinkel.

Vær forsigtig

Når publikum forlader teatret er det vigtigt ikke at forsøge at forcere græsskråningerne, da de er glatte af aftenens dug og kan udgøre en sikkerhedsrisiko.

Gør operaforestillingen til en festlig begivenhed for kolleger eller kunder. Opera Hedeland tilbyder særlige løsninger med grupperabat til firmaer og kulturklubber. Fra 2021 er det tillige blevet muligt at give medarbejderne skattefrie oplevelsesgavekort.

Vi skræddersyr gerne løsninger for større grupper. Mulighederne er mange. Det kan blandt andet være:

  • Kundearrangementer for virksomheder med rundvisning, fællesspisning, VIP arrangement eller foredrag om området inden forestillingen
  • Rundvisning i Hedeland – kan også arrangeres uden for spilledagene, evt. med en naturvejleder koblet som kan fortælle om den helt særlige natur
  • Kulturelle sponsorater – hvor virksomheder kan støtte unges mulighed for særlig kulturoplevelse i form af ungdomsbilletter til Opera Hedeland
  • Særlig tilkøb i form af udvalgte sangere og pianist der besøger jeres virksomhed eller forening sammen med oplæg ved operachef Claus Lynge
  • Oplæg/foredrag ved operachef Claus Lynge om at drive en kulturvirksomhed efter LEAN-principper

For mere information om Opera Hedelands tilbud og muligheder kontakt venligst Thomas Telving på thomas@operahedeland.dk eller mobil 2479 0322.

Aflysning f.eks. på grund af dårligt vejr sker yderst sjældent og kun hvis det er strengt nødvendigt. Ved aflysning refunderes den fulde billetpris. Ticketmasters gebyr refunderes ikke.